Idén lesz huszonöt éve, hogy az egészségügyi menedzserek első évfolyama oklevelet szerzett a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központjában. Ebből az alkalomból, hosszú idő után ismét megrendezzük az Alumni Napot  2023. június 28-án. Ez egy kivételes alkalom arra, hogy összegyűljünk, emlékezzünk régi diákéveinkre és újraélesszük az Alumni közösségünk erejét és összetartását. Az eseményre minden volt hallgatónkat szeretettel várjuk, hiszen közös élményeink és a Semmelweis Egyetemhez fűződő kötelékünk örökre megmarad.

Az Alumni Nap fontos része az új kapcsolatok építése és a régi barátságok megerősítése. Ezért kérünk minden Alumni tagunkat, hogy ha eljut hozzátok az esemény híre, osszátok meg azt azokkal a társaikkal, akikkel még mindig kapcsolatban álltok. Ez lehetővé teszi, hogy minél több régi diákunk részt vegyen az Alumni Napunkon, és együtt ünnepelhessünk.

Az Alumni címlistánk aktualizálása is folyamatban van, ezért arra kérünk minden Alumni tagunkat, hogy amennyiben rendelkeztek új email címmel az itt végzett diáktársaikról, küldjék el azokat a következő két kapcsolattartónknak: Kórodi Ritának (korodi.rita@emk.semmelweis.hu) vagy  Makai Mariannának (makai.marianna@emk.semmelweis.hu). Nagyon hálásak leszünk, ha segítetek nekünk a címek összegyűjtésében, hogy minél több Alumni tagunkat értesíthessük az eseményről és a további újdánsogokról.

Az Alumni Nap részleteiről és az esemény programjáról hamarosan részletes információkat osztunk meg itt is, valamint az EMK weboldalán és a közösségi média platformjain. Legyetek figyelmesek a bejegyzéseinkre és osszátok meg az eseményt a saját közösségi hálózataitokban, hogy minél több Alumni tagot elérjünk és bevonjunk az ünnepi programunkba.

Előre is köszönjük mindenkinek a segítséget és támogatást. Együtt új lendületet adhatunk az Alumni közösségünknek, és emlékezetessé tehetjük az idei Alumni Napot. Találkozzunk a rendezvényen és idézzük fel közösen az egyetemi évek emlékeit!

 Copyright 2024 © EMK Alumni All Rights Reserved | Designed by absoluteweb.hu | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum |Kapcsolat

Jelentkezz be az adataiddal

Elfelejtetted az adataid?