Ez az oldal a EMK végzett diákjainak szól, akik sikeresen elvégezték tanulmányaikat és abszolutóriumot szereztek az EMK-ban.

Az alumni weboldal célja, hogy összekapcsolja az EMK volt hallgatóit, lehetőséget teremtve számukra az egymás közötti kapcsolattartásra, az élmények és a tapasztalatok megosztására.

Az EMK Alumni weboldal egyelőre egy zárt csoportként működik, ami azt jelenti, hogy csak azok a személyek csatlakozhatnak hozzá, akik megfelelnek a követelményeknek: az EMK-ban végzett és abszolutóriumot szerzett hallgatók. Ez biztosítja, hogy a csoport tagjai hasonló hátterűek és érdeklődésűek legyenek, és egy olyan közösséget alkothassanak, ahol könnyedén megoszthatják egymással a szakmai fejlődésüket, karrierjüket és egyéb hasznos információkat.

Az alumni csoporton belül minden tag szabadon dönthet arról, hogy milyen információkat oszt meg magáról. Az oldal lehetőséget kínál arra, hogy profiljukban részletesen bemutathassák szakmai tapasztalataikat, elérhetőségeiket, és bármilyen egyéb információt, amit megosztani szeretnének a közösséggel. Azonban hangsúlyozzuk, hogy minden tagnak joga van a magánélethez és adatainak védelméhez, ezért fontos, hogy mindenki tartsa tiszteletben egymás privát szféráját.

Reméljük, hogy az EMK Alumni weboldal segít megőrizni az EMK-s diákok közötti kapcsolatokat és hozzájárul a hálózatépítéshez, valamint a szakmai fejlődéshez.

Csatlakozz te is hozzánk!

 Copyright 2024 © EMK Alumni All Rights Reserved | Designed by absoluteweb.hu | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum |Kapcsolat

Jelentkezz be az adataiddal

Elfelejtetted az adataid?